De Goede Watersport – Sloepen en Buitenboordmotoren.

De Goede Watersport is  gespecialiseerd in alles wat met varen te maken heeft! Van verkoop, reparatie en onderhoud van sloepen en buitenboordmotoren tot aan het stallen van uw boot. Zowel bij de boten als de motoren richten wij ons op diverse merken. Dealer van: Yamaha, Maril boats en Waterreijk!

De Goede Watersport is gevestigd in het prachtige natuurgebied de Wieden. Wilt u er een keer op uit met vrienden of uw gezin, dan bent u ook bij ons aan het juiste adres! Tijdens het vaarseizoen hebben wij een aantal sloepen die beschikbaar zijn om te huren. Voor verdere informatie over verhuur verwijs ik u in het menu naar sloepverhuur.

Na het seizoen komt de tijd dat uw boot klaar gemaakt moet worden voor de winter. Bij de Goede Watersport zijn er verschillende mogelijkheden om uw boot perfect de wintermaanden door te loodsen. Wij hebben een botenkraan om uw boot uit het water te takelen en hem schoon te maken, waarna de boot wordt vervoerd naar onze opslag loods voor de winter.

Op deze website vindt u al onze nieuwe en gebruikte boten en motoren.

Middels het bovenste menu navigeert u gemakkelijk tussen nieuwe boten, occasions of motoren.

Wij wensen u alvast veel kijkplezier op onze website en wij verheugen ons erop u te mogen ontvangen bij ons bedrijf in Belt-Schutsloot.