By 6th juli, 2018 Uncategorized Comments Off

YAM rubberboot actie verlengt

Make Your Own Summer Wave met YAM

Vanaf 1 juni t/m 31 juli wordt er extra “zomervoordeel” gegeven op de toch al zeer scherp geprijsde YAM boot- motorcombinaties.

Een YAM boot is een gebruiksvriendelijke, robuuste kleine plezierboot en is ideaal voor een dagje ontspannend recreëren met het gezin op het water. Spring in een YAM en voeg u bij de duizenden gelukkige watersporters! YAM boten staan bekend om hun eenvoudige en robuuste ontwerp, het gebruiksgemak én de verrassende prijs-kwaliteitsverhouding. Ook is een YAM boot de ideale boot om mee te nemen in de caravan of camper op vakantie. Er zijn 11 modellen, allemaal met de Yamaha reputatie van betrouwbaarheid. Hun ontwerp staat garant voor geweldige sterkte, wendbaarheid en prestaties, terwijl de robuuste drijvers en de brede boeg een comfortabel en veilig vaargedrag bieden. Voeg daar een betrouwbare Yamaha-buitenboordmotor met toonaangevende prestaties aan toe en u hebt een onverslaanbare combinatie. Voor meer info, zie de actiepagina.

foto van De Goede Watersport.