By 6th juli, 2018 Uncategorized Comments Off

Maril 6 NXT demo is binnen!

HET KENMERKENDE ‘KONTJE’ VAN MARIL, MAAR IN EEN NIEUW JASJE

De nieuwe demo voor dit jaar is binnen!

Nieuw in de Maril 6 NXT is de functionele deur in de spiegel van de sloep welke toegang biedt tot het geïntegreerde zwemplateau, standaard afgewerkt met kunst teak en 6 NXT logo. De breedte van de sloep, gecombineerd met het vlakke onderwaterschip, zorgen voor veel stabiliteit en vaarcomfort. Hoge rugleuningen, koelfaciliteit en toilet mogelijkheden zorgen voor veel vaarcomfort. Standaard is de sloep uitgevoerd met veel kunst teak.

Interesse in dit model van Maril, kom dan gerust eens langs voor een proefvaart bij De Goede Watersport!

IMG_5247_Moment
IMG_5246_Moment
IMG_5245_Moment
IMG_5244_Moment
IMG_5243_Moment
IMG_5242_Moment