By 4th juni, 2018 Uncategorized Comments Off

Nieuwe website online!

Met trots presenteren wij onze nieuwe De Goede Watersport website. Na een periode van ontwikkelen en optimaliseren staat sinds April onze nieuwe website online. De website is in een geheel nieuw jasje gestoken en voorzien van een fris design. 

Belangrijker nog is de nieuwe opzet en menustructuur welke de website overzichtelijker maken. Last but not least: De nieuwe De Goede Watersport website is geheel responsive, ofwel uitstekend te bekijken op mobiel en tablet.

Geheel vernieuwd, fris, overzichtelijk en eigentijds, zodat je als bezoeker makkelijk en snel de weg weet te vinden. Met de gewijzigde structuur vind je binnen enkele muisklikken de producten en service die wij kunnen bieden. Tevens hebben wij gedurende het jaar leuke acties op onze website staan!

Aan de website wordt nog gewerkt, voornamelijk op het gebied van occasions. Deze wordt gedurende de tijd verder aangevuld.

Veel kijk plezier en hopelijk tot snel bij De Goede Watersport!

https://degoede-watersport.nl/wp-content/uploads/2017/05/logo.jpg