Sloepverhuur Belt-Schutsloot ligt midden in het prachtige natuurgebied de Wieden. Wilt u in deze drukke tijd even lekker tot rust komen, dan is het een aanrader om in dit gebied te gaan varen. En wat vaart nou beter dan een comfortabele sloep. Wij verhuren sloepen voor u alleen, met vrienden of uw familie! Dit alles om u een onvergetelijke dag te bieden op het water!

De verhuurvloot ziet er als volgt uit:

Waterreijk 500

Deze sloep is voorzien van een dieselmotor en is geschikt voor 6 volwassenen. Tevens is de sloep voorzien van een rondzit met kussens.

Klik op onderstaande foto voor meer afbeeldingen.

DSC00787

Waterreijk 500

Deze sloep is voorzien van een dieselmotor en is geschikt voor 6 volwassenen. Tevens is de sloep voorzien van een rondzit met kussens en een zwemtrapje.

Klik op onderstaande foto voor meer afbeeldingen.

DSC00800

Waterreijk 550

Wilt u extra genieten van de natuur en de stilte van dit mooie gebied dan is het zeker de moeite waard om deze sloep te huren. Deze sloep is voorzien van een elektromotor waarmee de hele dag zorgeloos mee gevaren kan worden. Deze sloep is geschikt voor 6 volwassenen is voorzien van een rondzit met kussens.

Klik op onderstaande foto voor meer afbeeldingen.

DSC00833

Maril 625

Voor meer luxe en ruimte is deze sloep uitstekend om een dag mee op het water te zijn. De Maril 625 is voorzien van een grote rondzit met kussens en is geschikt voor 9 volwassenen. De sloep is voorzien van een dieselmotor.

Klik op onderstaande foto voor meer afbeeldingen.

DSC00809

Prijzen

Hele dag (10-17 uur):

Waterreijk 500: €140,-
Waterreijk 550: €140,-
Maril 625: €150,-

Sloepen kosten per uur €30,-

Tevens kan er bij de Waterreijk sloepen een bimini top gehuurd worden. De meerprijs voor een bimini top is €10,- .

Huisdieren niet toegestaan!

Aangezien het aanbod gering is raden wij u aan om van tevoren te reserveren, dit kan door langs te komen op onderstaand adres of te bellen met 0637277092.

Sloepverhuur Belt-Schutsloot
Havezatherweg 8 8066 PA Belt-Schutsloot