Bouwjaar : Type : Merk : Model : XXL Kleur : (-) Type motor : Outboard Brandstof : Benzine Prijs : € 33595,-

Een stijlvolle, ruime boot voor actief gebruik

Stijl en prestaties: de Buster XXL voor een veilige en plezierige tijden op het water.

De Buster XXL biedt voldoende en naar keuze aanpasbare ruimte voor actief samenzijn. Dankzij de sportieve prestaties en de vele uitrustingsopties, leent deze boot zich uitstekend voor personenvervoer, excursies, hengelsport, de meest uiteenlopende watersportactiviteiten en andere hobby’s.

Deze veilige, stabiele en ruime boot staat borg voor moeiteloze bediening en controle in elke situatie. De veelzijdigheid van het interieur wordt verhoogd door de verschuifbare achterbank, die indien nodig gemakkelijk kan worden verwijderd voor nog meer open ruimte. Bovendien zijn extra, eveneens gemakkelijk verwijderbare, zit/ opbergboxen als accessoire verkrijgbaar. Dit stelt u in staat om de boot aan te passen aan uw specifieke gebruiksdoel.

De handrails en bolders zijn gemaakt van roestvast staal en de stevige, brede zwemplatforms en de volwassen zwemtrap maken het verblijf op en rond de spiegel extra gemakkelijk. En mocht het weer plotseling omslaan, dan is de optionele tweedelige cabrioletkap snel in stelling gebracht, maar ook weer rap opgeborgen onder de afdekkap.

De stuurconsole is ergonomisch ontworpen, het geen onder andere tot uiting komt in de doordachte plaatsing van de bedieningsorganen rond de bestuurder. Gezeten op de stuurconsole geniet u volop van het enorme acceleratievermogen en de gemakkelijke dosering van het motorvermogen in een bereik van 90 tot 150 pk.

Specificaties

Lengte

6,29 m

Breedte

2,17 m

Gewicht droog

710 kg

Max. motorvermogen

110,3 kW / 150 pk

Aantal personen

7

CE Design Certificaat

C

Buster XXL

Buster-boten worden pre-rigged en uitsluitend met een bijpassende YAMAHA-buitenboordmotor geleverd. Alle adviesverkoopprijzen zijn excl. transport- en afleveringskosten en geldig vanaf 1 februari 2016. Prijzen zijn incl. 21% BTW. Prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden S.E.&O. Hiermee vervallen alle voorgaande prijslijsten.

€ 33.595,00

Voor meer info belt u 038-3867176. Algemene voorwaarden