Bouwjaar : Type : Merk : Model : XL Kleur : (-) Type motor : Outboard Brandstof : Benzine Prijs : € 29195,-

Prestaties in compact formaat

Snel en geschikt voor veeleisend werk of ontspanning: de betrouwbare, zeewaardige en efficiënte Buster XL.

Dit model Buster is tegelijk een stijlvolle, robuuste en eenvoudige multi-purpose boot met dezelfde winnende kenmerken van de grotere Buster modellen. Het verschil zit ‘m in het compacte formaat met alle brandstofvriendelijke gevolgen van dien. De XL leent zich bij uitstek voor uitstapjes met de familie, vissen en tal van watersportactiviteiten. Het is een stijlvolle en sportieve boot met een voorspelbaar, veilig vaargedrag.

Optioneel is een 7 “Garmin kaartplotter leverbaar die kan worden geïntegreerd in de Magnum-stijl stuurconsole. Gemaakt van licht en duurzaam zeewaterbestendig aluminium, is de XL een zorgeloze en bovendien zuinige boot. Het geoptimaliseerde rompontwerp in combinatie met een vermogen van 70 tot 115 pk aan de spiegel zorgt voor verbluffende prestaties tegen een betaalbare prijs. De XL is geschikt zeven personen en beschikt over veel bergruimte onder de stoelen, in de consoles en onder het optionele dekzeil. Indien nodig kan de opslagcapaciteit extra worden vergroot door het wegnemen van de zit/opberg module in de boeg.

De elegante verschijning van de Buster XL wordt onderstreept door het hoge glazen windscherm, de ergonomische, donker gekleurde Magnum Grey consoles en de zachte, robuust uitgevoerde gasgeleerde stoelen.

Specificaties

Lengte

5,94 m

Breedte

2,17 m

Gewicht droog

600 kg

Max. motorvermogen

84,6 kW / 115 pk

Aantal personen

6

CE Design Certificaat

C

Buster XL

Buster-boten worden pre-rigged en uitsluitend met een bijpassende YAMAHA-buitenboordmotor geleverd. Alle adviesverkoopprijzen zijn excl. transport- en afleveringskosten en geldig vanaf 1 februari 2016. Prijzen zijn incl. 21% BTW. Prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden S.E.&O. Hiermee vervallen alle voorgaande prijslijsten.

€ 29.195,00

Voor meer info belt u 038-3867176. Algemene voorwaarden