Bouwjaar : Type : Merk : Model : X Kleur : (-) Type motor : Outboard Brandstof : Benzine Prijs : € 21695,-

Modern en veelzijdig

Buster X, de absolute pionier als het gaat om multi-functionaliteit: een recreatief en vrachtbootje in één.

De Buster X is een veelzijdige boot voor excursies, vissen en natuurlijk het vervoer van zowel goederen als personen. De configuratie van de boot is simpel aan te passen aan het gebruiksdoel op dat moment: de zitplaatsen achter en de zit/opberg-units zijn namelijk gemakkelijk te verwijderen waardoor extra ruimte ontstaat. Met gemonteerde stoelen vinden vijf tot zeven personen een comfortabele zitplaats in de Buster X. De grote, open ruimte maakt deze boot bovendien uitermate geschikt als visboot.

De vaareigenschappen zijn ook niet mis: deze stabiele en gemakkelijk te manoeuvreren boot komt immers al bij een relatief lage snelheid in plané. Het comfort voor de passagiers wordt versterkt door de grote binnenruimte en de optionele cabrioletkap die bovendien beschikt over een dekzeil.

Specificaties

Lengte

5,25 m

Breedte

2,01 m

Gewicht droog

480 kg

Max. motorvermogen

51,5 kW / 70 pk

Aantal personen

7

CE Design Certificaat

C

Buster X

Buster-boten worden pre-rigged en uitsluitend met een bijpassende YAMAHA-buitenboordmotor geleverd. Alle adviesverkoopprijzen zijn excl. transport- en afleveringskosten en geldig vanaf 1 februari 2016. Prijzen zijn incl. 21% BTW. Prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden S.E.&O. Hiermee vervallen alle voorgaande prijslijsten.

€ 21.695,00

Voor meer info belt u 038-3867176. Algemene voorwaarden