Bouwjaar : Type : Merk : Model : SCC Kleur : (-) Type motor : Outboard Brandstof : Benzine Prijs : € 10395,-

Veelzijdige allrounder

Vaarplezier en veel opslagruimte; eigenschappen typerend voor de Buster S en Buster SCC. Deze consoleboten lenen zich bij uitstek voor zowel transport van goederen als voor hengelsportdoeleinden. Zowel de Buster S als haar zusterboot, de Buster SCC, zijn uitgerust met een middenconsole. Het zijn veelzijdige werkpaarden maar bovendien kleine plezierboten die zich perfect lenen voor leuke trips en vissen. Beide modellen zijn geschikt voor vier personen, laten zich soepel varen met een 20- of 30 pk buitenboordmotor en kunnen desgewenst dankzij hun geringe gewicht ook worden geroeid.

De standaard versie van het S-model heeft een stuurconsole aan stuurboord en een dwars geplaatste middelste stoel. De SCC (Center Console) is uitgerust met een walk-around middenconsole en is ideaal om alleen te worden gevaren in combinatie met een forse hoeveelheid goederen of bagage. Beide versies beschikken over een beschermende, gegoten, console zoals deze ook in grotere Buster modellen wordt toegepast. Desgewenst kan met behulp van een beugel hierop een kaartplotter worden gemonteerd. De SCC kan ook comfortabel staande worden gevaren.

Ter verhoging van de veiligheid zijn de S-modellen voorzien van een stevige railing aan de boorden; ideaal om snel en gemakkelijk stootwillen te kunnen bevestigen of hengelhouders op te kunnen monteren. De achterbank doet tevens dienst als een opbergbox. Kussen zijn los verkrijgbaar voor extra comfort.

Specificaties

Lengte

4,58 m

Breedte

1,88 m

Gewicht droog

280 kg

Max. motorvermogen

22,1 kW / 30 pk

Aantal personen

4

CE Design Certificaat

C

Buster SCC

Buster-boten worden pre-rigged en uitsluitend met een bijpassende YAMAHA-buitenboordmotor geleverd. Alle adviesverkoopprijzen zijn excl. transport- en afleveringskosten en geldig vanaf 1 februari 2016. Prijzen zijn incl. 21% BTW. Prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden S.E.&O. Hiermee vervallen alle voorgaande prijslijsten.

€ 10.395,00

Voor meer info belt u 038-3867176. Algemene voorwaarden