Bouwjaar : Type : Merk : Model : Mini Kleur : (-) Type motor : Outboard Brandstof : Benzine Prijs : € 2995,-

Grote boot in een klein jasje

Wedergeboorte van een klassieker: ter voortstuwing neemt de Buster Mini genoegen met zowel benzine, elektriciteit als spierkracht.

De Buster Mini is een praktisch roei- en motorboot, geschikt voor zowel de elektrische als benzinemotoren. De Mini is een onder verschillende omstandigheden voorspelbare beginnersboot en leent zich bijvoorbeeld prima als visboot of het vervoer van kleinere spullen. De boot is uitgerust met het revolutionaire ‘Easy Bail’-systeem: het zorgt ervoor dat regenwater gemakkelijk uit de boot kan lopen tijdens plané of als deze op de wal ligt*.

Ondanks zijn kleine formaat is de Mini een echte Buster, gebouwd volgens de ‘Aluminium Hull Technology’. Dankzij de aluminium constructie is de Mini duurzaam, onzinkbaar en vraagt geen onderhoud. Voor een kleine boot is de Mini opvallend ruim; drie personen met bagage vinden er gemakkelijk een plaatsje en dankzij het open karakter laat de Buster Mini zich gemakkelijk inruimen. De kuipvloer bestaat uit watervast multiplex en de zittingen zijn vervaardigd van vuilafstotend schuimmateriaal. Een set roeispanen behoort tot de standaarduitrusting en optioneel kan een speciaal roeipakket worden besteld, bestaande uit een tweede set roeispanen en twee extra roeidollen.

De Mini weegt slechts 100 kg en kan dus gemakkelijk aan wal worden getrokken en tijdens de winterstalling worden omgedraaid. Een ongeremde boottrailer is voldoende om de boot veilig achter een kleine auto te kunnen vervoeren.

* Geldt alleen bij gebruik van motoren vanaf 6 pk op planeersnelheid.

Specificaties

Lengte

3,88 m

Breedte

1,49 m

Gewicht droog

111 kg

Max. motorvermogen

5,9 kW / 8 pk

Aantal personen

3

CE Design Certificaat

D

Buster Mini

BUSTER-BOTEN worden uitsluitend met een bijpassende YAMAHA-buitenboordmotor geleverd. Voor uitgebreide specificaties, standaard uitrusting en accessoires, verwijzen wij u naar de website www.yamaha-marine.nl Alle adviesverkoopprijzen zijn incl. transport af Sneek en geldig vanaf 1 januari 2017. Prijzen zijn incl. 21% BTW. Prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden S.E.&O. Hiermee vervallen alle voorgaande prijslijsten.

€ 2.995,00

Voor meer info belt u 038-3867176. Algemene voorwaarden