Bouwjaar : Type : Merk : Model : Magnum Kleur : (-) Type motor : Outboard Brandstof : Benzine Prijs : € 42995,-

Ongekend mooi met topprestaties

Buster Magnum: een ruime en slank gelijnde boot voor recreatie en transport van goederen.

Deze Buster is een elegante en veelzijdige metgezel. Niet alleen om er boottochten mee te maken, maar ook om ermee te gaan vissen of ander recreatief gebruik. Het indrukwekkend interieur van de Magnum biedt ultiem comfort voor acht personen in een open boot. De stuurman weet zich verzekerd van een zeer comfortabele stoel en alle bedieningsinstrumenten hebben een weloverwogen plaats op de stuurconsole gekregen; vermoeidheid tijdens langere tochten zal dan ook niet snel optreden.

De console voorziet in een aparte aansluiting voor geïntegreerde inbouw van een multifunctioneel display ter grootte van maximaal 12 “. Het donkergekleurde paneel boven het instrumentenpaneel garandeert probleemloos aflezen in direct zonlicht. Het grote windscherm en de tweedelige deur tussen de consoles bieden bescherming tegen tocht. Er bevinden zich ruime opbergvakken aan de zijkanten van de consoles en lange voorwerpen kunnen worden opgeborgen in de handige opbergruimte achter de bank aan de spiegel. De Buster Magnum is uitgerust met brede zwemplatforms, een stevige zwemtrap, ruimte voor optionele accessoires / ski-paal, evenals een afsluitbaar* ankerluik en dito ruimtes waar de lijnen in kunnen worden opgeborgen.

De tankdop gaat veilig en wel schuil achter een afsluitbaar klepje en de stevige, van roestvast staal vervaardigde railing en bolders dragen ook bij tot verhoogde veiligheid. Zijn ruime interieur ten spijt kenmerkt de Magnum zich door een slank, gestroomlijnd profiel. De boot accelereert moeiteloos, behoudt zijn balans en laat zich onder alle omstandigheden volledig controleren, zelfs bij vol motorvermogen.

* Buster levert optioneel een speciale slotenset; deze bestaat uit een stevige kabel en drie sloten. Neem contact op met uw dichtstbijzijnde officiële Buster dealer voor meer informatie.

Specificaties

Lengte

6,9 m

Breedte

2,42 m

Gewicht droog

928 kg

Max. motorvermogen

165,5 kW / 225 pk

Aantal personen

8

CE Design Certificaat

C

Buster Magnum (DBW)

Buster-boten worden pre-rigged en uitsluitend met een bijpassende YAMAHA-buitenboordmotor geleverd. Alle adviesverkoopprijzen zijn excl. transport- en afleveringskosten en geldig vanaf 1 februari 2016. Prijzen zijn incl. 21% BTW. Prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden S.E.&O. Hiermee vervallen alle voorgaande prijslijsten.

€ 42.995,00

Voor meer info belt u 038-3867176. Algemene voorwaarden