Bouwjaar : Type : Merk : Model : Magnum Pro Kleur : (-) Type motor : Outboard Brandstof : Benzine Prijs : € 50395,-

Excelleert onder extreme omstandigheden

Magnum Pro: 365 dagen per jaar inzetbaar voor werk én vrije tijd.

De Buster Magnum Pro staat garant voor duurzaamheid en optimale prestaties voor professioneel en recreatief gebruik, bijna het hele jaar door. Het geraffineerde rompontwerp van deze ruime consoleboot zorgt voor een ongekend goede balans. Ook bij hoge snelheden blijft de Magnum Pro perfect onder controle. Dit is mede te danken aan de optionele elektro-hydraulische stuurbekrachtiging. In combinatie met de grote brandstoftank zorgt het efficiënte rompontwerp voor een bereik tot maar liefst 240 km.

Dankzij de aluminium ‘walk-around’ middenconsole van de Magnum Pro Magnum Pro is de bewegingsvrijheid optimaal. De achterbank loopt bewust niet helemaal door tot in de hoeken; deze voorziening zal niet alleen door vissers zal worden gewaardeerd maar biedt ook voordeel bij het in- en uitladen van spullen en tijdens het afmeren. De stuurstand is voorzien van een windscherm van gehard veiligheidsglas waarop de ruitenwisser zijn werk krasvrij kan doen. Optioneel is een cabrioletkap leverbaar die bescherming biedt tegen weer en wind. Naast de standaard gemonteerde 12” kaartplotter is er voldoende ruimte beschikbaar voor extra apparatuur.

De af-fabriek geboden uitrusting, waaronder de multifunctionele stuurstoelen van het zadeltype, zijn specifiek ontworpen om optimale steun te kunnen bieden in zware zeegang en de verstelbare stuurkolom staat borg voor een comfortabele stuurpositie. Naar wens kan een iPod, iPhone, iPad en MP3-compatibel audio-systeem worden gemonteerd.

In de volledig van aluminium vervaardigde achterbank is een zee van opbergruimte aanwezig. Het opbergvak bovenaan de zitting loopt door over volledige breedte van de spiegel en is speciaal bedoeld om er lange voorwerpen in te kunnen opbergen. De boeg is voorzien van een geïntegreerd opstapje en er is afsluitbare bergruimte. De Buster Magnum Pro leent zich mede dankzij de enorme bergruimte, duurzaamheid en fenomenale vaareigenschappen bij uitstek om goederen te vervoeren. Zelfs bij volle belading is een 150 pk motor al genoeg om tot optimale prestaties te kunnen komen. Naar wens kan voor de spiegel een steun worden geleverd om montage mogelijk te maken van een tweede, kleinere motor.

Specificaties

Lengte

7,14 m

Breedte

2,42 m

Gewicht droog

1.045 kg

Max. motorvermogen

183,9 kW / 250 pk

Aantal personen

8

CE Design Certificaat

C

Buster Magnum Pro (DBW)

Buster-boten worden pre-rigged en uitsluitend met een bijpassende YAMAHA-buitenboordmotor geleverd. Alle adviesverkoopprijzen zijn excl. transport- en afleveringskosten en geldig vanaf 1 februari 2016. Prijzen zijn incl. 21% BTW. Prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden S.E.&O. Hiermee vervallen alle voorgaande prijslijsten.

€ 50.395,00

Voor meer info belt u 038-3867176. Algemene voorwaarden