Bouwjaar : Type : Merk : Model : Lx Kleur : (-) Type motor : Outboard Brandstof : Benzine Prijs : € 18695,-

Een recreatieboot voor de hele familie

Voor volmaakt familieplezier op het water: deze ruime, veilige en comfortabele Buster LX.

De Buster LX biedt ongeëvenaard comfort in zijn klasse voor de mooiste vaarmomenten met het hele gezin. Want de lay out is volledig toegespitst om samen een geweldige tijd op het water te kunnen beleven. De verschillende uitvoeringsopties maken het geheel compleet. Deze boot laat een vermogen toe aan de spiegel tot maximaal 60 pk, waarmee de Buster LX een ideale en veilige boot is voor recreatieve doeleinden.

De scheiden stoelen van de LX zorgen samen met de achterbank voor een comfortabele plek voor de passagiers. Deze, van onderhoudsvrij kunststof vervaardigde, bank dient tevens als grote opbergbox. Het hoge vrijboord verschaft niet alleen bescherming tegen de elementen, maar is bovendien wel zo veilig als er kinderen aan boord zijn. De additionele cabrioletkap zorgt voor meer comfort tijdens mindere weersomstandigheden en dit geldt niet in de laatste plaats voor het deurtje dat de ruimte tussen beide consoles afsluit. Het beschermt de passagiers tegen regen, wind en boegwater. Beide accessoires maken onderdeel uit van het additionele CANVAS pakket. Veel aandacht ging uit naar grote capaciteit en niet te vergeten: de slim ontworpen romp die borg staat voor weinig weerstand en dankzij de hoge kwaliteit van het duurzame aluminium vormt een rotsachtige oever of kiezelstrand geen probleem.

Specificaties

Lengte

5,13 m

Breedte

1,99 m

Gewicht droog

440 kg

Max. motorvermogen

44,1 kW / 60 pk

Aantal personen

6

CE Design Certificaat

C

Buster Lx

Buster-boten worden pre-rigged en uitsluitend met een bijpassende YAMAHA-buitenboordmotor geleverd. Alle adviesverkoopprijzen zijn excl. transport- en afleveringskosten en geldig vanaf 1 februari 2016. Prijzen zijn incl. 21% BTW. Prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden S.E.&O. Hiermee vervallen alle voorgaande prijslijsten.

€ 18.695,00

Voor meer info belt u 038-3867176. Algemene voorwaarden