Bouwjaar : Type : Merk : Model : Cabin Kleur : (-) Type motor : Outboard Brandstof : Benzine Prijs : € 48695,-

Comfortabel vaargedrag in ruw water

Buster Cabin: geschikt voor zorgeloos en comfortabel jaar rond varen onder alle weersomstandigheden.

De Buster Cabin beschikt over een centraal geplaatste stuurhut, een open boeg en een ruime kuip. De stuurhut biedt plaats aan maximaal acht personen en er is bovendien voorzien in een slaapplaats voor twee personen. De stuurhut is goed geventileerd en met behulp van de optioneel leverbare heteluchtverwarming kan het vaarseizoen probleemloos worden verlengd.

De grote ramen bieden vrij panoramisch uitzicht rondom en speciale aandacht is besteed aan de geluidsisolatie; voor zijn grootte is de stuurhut uitzonderlijk stil. Het slim ontworpen interieur en doordachte oplossingen op het gebied van licht maken het mogelijk om ook onder omstandigheden met weinig licht veilig te kunnen varen.

Op- en afstappen van de boot is gemakkelijk dankzij de open boeg met preekstoel en een plateau met veilig anti-slipprofiel. Dit geldt trouwens ook voor de beloopbare delen in de kuip. Het grote zwemplatform is veiligheidshalve standaard uitgerust met een stevige, uitvouwbare zwemtrap. Minstens zo veilig zijn de roestvast stalen rails over de gehele lengte van de boot om comfortabel over de gehele boot te kunnen bewegen. De grote kuip kan optioneel worden voorzien van een een canvas top, terwijl ook een buitenstuur-unit leverbaar is.

De nieuwe Buster Cabin heeft een diepere vlaktilling, een dikkere, 5 mm bodemplaat en meer volume in het voorschip; aanpassingen die bijdragen tot verbeterde vaareigenschappen in ruwe zee. Dankzij de lichte, optimaal ontworpen, aluminium romp en het extreem sterke polyester dek en opbouw koppelt de Buster Cabin een ongeëvenaard en stabiel vaargedrag aan optimale prestaties terwijl de boot zuinig omspringt met brandstof. Buster levert de Cabin met een uitgebreid motorengamma, variërend van 115 tot 200 pk. Met behulp van de standaard aanwezige trimtabs kan de boot onder alle omstandigheden optimaal worden getrimd.

Specificaties

Lengte

6,92 m

Breedte

2,43 m

Gewicht droog

1.185 kg

Max. motorvermogen

147,1 kW / 200 pk

Aantal personen

7

CE Design Certificaat

C

Buster Cabin

Buster-boten worden pre-rigged en uitsluitend met een bijpassende YAMAHA-buitenboordmotor geleverd. Alle adviesverkoopprijzen zijn excl. transport- en afleveringskosten en geldig vanaf 1 februari 2016. Prijzen zijn incl. 21% BTW. Prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden S.E.&O. Hiermee vervallen alle voorgaande prijslijsten.

€ 48.695,00

Voor meer info belt u 038-3867176. Algemene voorwaarden