De beste vermogen-gewichtsverhouding in zijn klasse

Dankzij het nieuwste lichtgewicht ontwerp van de F115 en F130 kunt u ontspannen en volop genieten van uw boot – aangedreven door de schoonste en soepelste motoren ter wereld.

Niet alleen hun techniek – 1,8-liter viercilinder-in-lijn DOHC viertakt motor met 16 kleppen – is indrukwekkend, maar ze zijn ook nog eens uitgerust met een keur aan technische en elektrotechnische functies die het leven een stuk aangenamer maken: compatibiliteit met ons optionele digitale netwerksysteem, Y-COP® beveiligingssysteem met afstandsbediening, power trim en tilt systeem met groot bereik en optie voor kantelhoekbegrenzing, om maar eens wat te noemen.

De efficiëntie van onze beproefde EFI systemen en andere nieuwe verbrandingstechnologieën garanderen uiterste betrouwbaarheid van deze uitstekende Yamaha-motoren.

F115 // F130

Vanaf € 13.425,00

Technische specificaties:

 

Yamaha 2016 F115-F130

 


Worden standaard geleverd zonder toebehoren. Zie flexible rigging programma. Prijzen en specificaties kunnen zonder voorafgaande aankondiging worden gewijzigd. Genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen incl. 21% BTW. Prijzen zijn geldig vanaf 1 januari 2017. Hiermee komen alle voorgaande prijspublicaties te vervallen. Typefouten voorbehouden.